Vores nyheder

Læs nyheder fra vores dagligdag på Springbræt Aarhus

Skolepraktik på Springbræt Aarhus – foråret 2024

Skal du starte dit STU-forløb i foråret 2024 eller efter sommerferien 2024? Så har du mulighed for at komme i skolepraktik på Springbræt Aarhus, for at finde ud af om vores skole er noget for dig. Læs mere om skolepraktik på Springbræt Aarhus her

Åbent Hus på Springbræt Aarhus 2023

Kom til Åbent Hus på Springbræt Aarhus i FO-Byen Øst torsdag d. 5. oktober 2023.
Her kan du få info om et STU-forløb hos os og de muligheder vi har. Vi glæder os til
at vise vores skole frem til dig!

Dansk og matematik for dig

Dansk og matematik kan være både svært og kedeligt! Vi hjælper dig til en bedre forståelse af begge fag. Hos Springbræt Aarhus tager vi nemlig udgangspunkt i dét DU synes er spændende. Vi har ikke faste bøger som alle skal i gennem. Vi kan godt lide at arbejde med projekter, som du finder interessante.

Se nyhedsbrev februar 2019

Nyhedsbrev februar 2019

Gode rammer – flere elever Siden Springbræt Aarhus flyttede til Fredens Torv 3a, har vi oplevet tilgang af elever. På STU delen er der nu 15 elever, 1 ung i ressourceforløb og 1 ung i LAB forløb. De unge er fordelt på to selvvalgte linjer, hvor de har fokus på faglighed og på at arbejde praktisk. Samtidig har vi startet et afklarings-/opkvalificeringsforløb i samarbejde med Aarhus Kommune. Det er rettet mod unge med autismespektrumforstyrrelser, og her har vi pt. fuldt hus med 10 elever. De nuværende hold undervises af Kenneth, Anne Louise, Line og Simon.

Rammerne på Fredens Torv er gode, og det er lykkedes os at få skabt et godt ungdomsmiljø med gode undervisningslokaler, samt faciliteter hvor man kan hygge sig sammen og også finde ro. Idrætsmæssigt bruger vi stadig DGI huset og Fitness World. Som noget nyt, har vi timer i idrætshallen på Nørre Boulevard. Endelig bruger vi i høj grad stadig byen og de muligheder, der er i nærheden.

Læs hele nyhedsbrevet her

Springbræt Aarhus